Organik dehqonchilik va oziq ovqat xavfsizligi magistratura mutaxassisligi
Organik dehqonchilik va oziq ovqat xavfsizligi magistratura mutaxassisligi – оrganik dehqonchilik va oziq–ovqat havfsizligi sohasidagi mutaxassislik bo‘lib, barcha ta’lim muassasalarida mutaxassislikka oid fanlarni o‘qitish, O‘zbekiston Respublikasi Fanlar akademiyasi va tarmoq ilmiy tadqiqot institutlari, markazlari, ilmiy ishlab chiqarish birlashmalarida ilmiy tadqiqot faoliyatini yuritish, turli mulkchilik shaklidagi korxonalarida, nodavlat va notijorat tashkilotlarida, markaziy va mahalliy davlat boshqaruvi organlarida, kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlarida organik dehqonchilik va oziq-ovqat havfsizlik faoliyatni tashkil etish va boshqarishga oid kompleks masalalarni xal etish, shuningdek qishloq xo‘jaligi tarmoqlari va sohalarini rivojlantirishda organik dehqonchilik va oziq-ovqat havfsizlikni ta’minlash, istiqbolini belgilashga, kasbiy ko‘nikmaga, mutasaddilik qobiliyatiga yo‘naltirilgan inson faoliyatining vositalari, usullari, metodlari va uslublarining majmuasini qamrab oladi.
Umumiy ma'lumot
-
Yo'nalish kodi70810403
-
O'qish davomiyligi2 yil
-
Davlat akkreditatsiyasiMavjud
-
Kasbiy va jamoat akkreditatsiyasiMavjud
-
Ta'lim shakliKunduzgi
-
Ta'lim darajasiMagistr
-
Xalqaro akkreditatsiyaMavjud emas
Asosiy fanlar
-
Ilmiy-tadqiqot metodologiyasi
-
Maxsus fanlarni o‘qitish metodikasi
-
Organik dehqonchilik va oziq-ovqat xavfsizligida ilmiy-tadqiqot uslublari
-
Organik dehqonchilikda oziq-ovqat xavfsizligi
-
Zamonaviy dehqonchilik tizimlari va ularni boshqarish
-
Sug‘orishning resurstejamkor texnologiyasi
-
Ekologik toza mahsulot yetishtirish texnologiyasi
-
Organik dehqonchilikda yerdan samarali foydalanish
-
Organik dehqonchilik va oziq-ovqat xavfsizligida innovatsion texnologiyalar
